na glavno vsebino
Drive impactful collaboration: Bridging BESTPRAC & EARMAimpact

Drive impactful collaboration: Bridging BESTPRAC & EARMAimpact

18. sep 2023

V Sloveniji bo od 18. do 20. septembra 2023 v Ljubljani potekal dogodek Drive impactful collaboration: Bridging BESTPRAC & EARMAimpact.

Dogodek je namenjen vsem, ki vodite ali upravljate različne projekte. Na dogodku bo predstavljenih veliko dobrih praks, zato ne zamudite enkratne priložnosti za druženje in mreženje z osebami, ki vam lahko z nasveti svetujejo in pomagajo pri vodenju in upravljanju vaših projektov.

Prijava kot EARMA gost na dogodku je brezplačna: https://earma.org/conferences/impact-bestprac-joint-meeting/, registracija pa je odprta le do 4. septembra 2023 - pohitite in si zagotovite svoj prostor v prijetni družbi.

O EARMI: EARMA predstavlja Evropsko skupnost vodij raziskav in administratorjev (angleško - research management administratior - RMA). Članice združenja EARMA so tako podjetja, raziskovalne inštitucije, t.j. tako javni kot zasebni sektor. Namen EARME je sodelovanje z Evropsko komisijo ter nacionalnimi in mednarodnimi agencijami za financiranje, pri čemer svojim članom ponujajo tako možnosti za mreženje, učno platformo kot tudi prostor za izmenjavo izkušenj in najboljših praks med RMA po vsej EARMA in širši skupnosti RMA.

Na dogodku v Ljubljani bo predstavljen tudi projekt SKUPP, katerega člani so Gozdarski inštitut Slovenije, Kmetijski inštitut Slovenije, Geološki zavod Slovenije in Pedagoški inštitut.

Vljudno vabljeni!

Ostali dogodki

SHIFT + A