na glavno vsebino

Vabilo na delavnico - Izbiramo inovacije v gozdarstvu - FOREST4EU

26. mar 2024

Na Gozdarskem inštitutu Slovenije se zavedamo pomena inovacij, zato smo aktivno vključeni v mednarodni projekt Evropska mreža partnerstev za inovacije, ki spodbuja operativne skupine za gozdarstvo in kmetijsko gozdarstvo - FOREST4EU. 

Ker pa vsaka inovacija ni enako uporabna pri našem delu ali vsakdanjem življenju želimo na delavnici z naslovom Izbiramo inovacije operativnih skupin v gozdarstvu zbrati različne poglede in izbrati inovacije, ki jih bomo v nadaljevanju podrobneje preučili in na katerih se bodo gradile nadaljnje projektne aktivnosti (krepitev zmogljivosti, obveščanje, razširjanje in uporaba).

Pri izboru potrebujemo vašo pomoč, zato vas vabimo na delavnico, ki se bo odvijala 26. marca 2024 ob 9:00 do 13:30 v prostorih Gozdarskega inštituta Slovenije v Ljubljani.

Delavnica je namenjena tako gozdarskim strokovnjakom kakor tudi lastnikom gozdov in odločevalcem s področja gozdarstva in Skupne kmetijske politike.

Program je v priponki. Vse zainteresirane vabimo, da se prijavite na delavnico preko tega obrazca.
Prijave na delavnico sprejemamo do 25.3. 2024 oz. do zapolnitve kapacitet. Udeležba je za vse brezplačna.

Z vprašanji se obrnite na 01/200-78-14.

Veselimo se druženja z vami!

Datoteke za prenos
Pogram_delavnice_Forest4EU.pdf

Ostali dogodki

Dan odprtih vrat GIS in ZGS 2024 28 maj
Dan odprtih vrat GIS in ZGS 2024
Že več kot 50 let v Sloveniji obeležujemo TEDEN GOZDOV, ki poveže vse slovenske gozdarske inštitucije z namenom promocije in širjenja pomena gozdov za našo blaginjo. Organiziran je zadnji teden maja. ...
Podrobnosti
SHIFT + A