Med 22. in 27. avgustom 2015 bo med razstavljavci na 53. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA tudi Gozdarski inštitut Slovenije. Obiščite nas v hali "A"!

Sejem se je pričel!
Na razstavnem prostoru v hali A vas čakajo raziskovalci z informacijami in odgovori na vaša vprašanja z različnih področij. Med drugim lahko od predstavnikov Oddelka za gozdno tehniko in ekonomiko izveste podrobnosti s širokega in vse bolj aktualnega področja lesne biomase, kjer ne gre brez vprašanj o kakovosti. V okviru predstavitve Laboratorija za elektronske naprave vam lahko postrežemo z nasveti in odgovori, ki so povezani s spremljanjem stanja v okolju (najrazličnejše meritve in vrednotenje rezultatov).

Svoje znanje lahko na našem razstavnem prostoru tudi preverite in osvojite eno od lepih nagrad – za vas smo pripravili kviz in druge drobne pozornosti.
Dobrodošli pri nas!

Sejem AGRA se poslavlja
Z današnjim dnem (27.8.) sejem AGRA v Gornji Radgoni zapira svoja vrata. Razstavljavcem so ostali spomini na prijetna druženja z obiskovalci našega razstavnega prizorišča. Njihovo zanimanje smo pritegnili z nagradnimi vprašanji, kjer so lahko preverjali znanje s področja gozdarske tehnike. Odgovarjali smo na številna vprašanja z različnih področij gozdarstva skozi katera smo poskušali osvetliti tudi poslanstvo in delo Gozdarskega inštituta kot raziskovalne institucije.

Upamo, da ste uživali v naši družbi in veselimo se ponovnih srečanj z vami. Do takrat pa pripravite nova vprašanja, s katerimi boste vzpodbudili raziskovalce k iskanju rešitev na aktualne probleme.


Bližnjica:
Podrobnosti o sejmu AGRA

Objavil: Iztok Sinjur